menu
blogs > Sandra

Zere voetjes

25 OKT 2017
Vertrouwen en samenwerking.
Het Kiemuur is alweer bijna 'n jaar bij La Poubelle te vinden, maar is er meer dan alleen de Kiemtafel in Het Koffiehuukske. De samenwerking, de gastvrijheid en het vertrouwen dat we onderling hebben opgebouwd heeft recentelijk geresulteerd in 2 mooie activiteiten. 

Dromen vangen tijdens de Verrijkingsdag.
Enkele maanden geleden heb ik La Poubelle gevraagd om mee te doen met Verrijkingsdag 2017. Daar stonden zij direct voor open. Op 28 september jl. hebben zij met een kraam in wijkcentrum De Poorten van alles gepresenteerd. Ook de workshop "Dromenvangers maken" is door enkele medewerkers verzorgd. De basis van je dromenvanger was een grammofoonplaat met bovenin een gaatje en onderin zo'n stuk of 5. Naar jouw eigen wens en idee├źn kon je die versieren. Ik heb zelf mee gedaan en vond het heel prettig om te knutselen met (vooral) restmaterialen. De mijne hangt op een speciaal plekje voor mij en betekent ook iets heel persoonlijks. Door er even naar te kijken of voorbij te lopen weet ik dat weer.

De drukte van de Open Dag.
En ja, dan is het 7 oktober, Open Dag bij La Poubelle. Alle goederen zijn met 20% afgeprijsd, de  koffie en thee is gratis op deze dag. Er is chips en limonade voor de kindjes. Je kunt je voorstellen dat hier heel veel mensen op af zijn gekomen. Saskia en ik zijn deze dag bij gesprongen in Het Koffiehuukske. Met onze Kiemuur polo aan zijn we de bediening ingedoken. Inmiddels weet ik dat er ongeveer 1.500 mensen op deze dag zijn af gekomen, lange rijen bij de koffie en thee en lange rijen bij de kassa! Ik heb veel nieuwe mensen ontmoet, verteld over Het Kiemuur, en had zere voetjes aan het einde van de middag.


Met ingang van 2 november a.s. is Het Kiemuur locatie La Poubelle voortaan op donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, Het Kiemuur van dinsdag 31 oktober vervalt. 

Bloggers
+
+
+
+
Myra
+
Vice-voorzitter van de Cli├źntenraad
+
+