menu
  deel deze informatie
 

Weer volop in touw op Burendag

Op zaterdag 23 september is het Burendag, en RIBW Brabant doet weer volop mee in veel wijken. Medewerkers en cliënten organiseren allerlei activiteiten in diverse buurten in Tilburg, Oisterwijk, Sprang-Capelle, Waalwijk en Moergestel. Voor jong en oud zijn er spelletjes, hapjes en drankjes, muziek, creatieve workshops, sporten etc. Zoek de gezelligheid op met je buren!
Verbinding in de wijk
Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat samen met buren en de buurt rondom de 4e zaterdag in september wordt gevierd. RIBW Brabant vindt verbinding in en met de wijk erg belangrijk. Cliënten die in de wijk wonen en mee helpen organiseren, willen op deze dag andere wijkbewoners graag (nog beter) leren kennen.

Samen vieren
Diverse activiteiten organiseren we samen met Prisma en Contour de Twern. Ook de lokale middenstand draagt een steentje bij aan een aantal activiteiten. Zo vieren we Burendag samen met andere zorgpartijen in de buurt: een onderlinge verbondenheid waarin we graag investeren.

Waar gebeurt wat?
Douwe Egberts en het Oranje Fonds zijn de initiatiefnemers van de landelijke Nationale Burendag. Van het Oranje Fonds kregen we voor diverse buurtactiviteiten een financiële bijdrage.
Op www.burendag.nl is te zien wat er in welke buurt wordt georganiseerd. Iedereen is van harte welkom!