menu
  deel deze informatie
 

Maak kennis met de vertrouwenspersoon cliënten

Schroom niet en neem gerust contact op met de vertrouwenspersoon als je ergens mee zit. Ankie van Strijdhoven heeft een onafhankelijke positie binnen RIBW Brabant en werkt met geheimhouding. Ze is er speciaal voor jou en helpt je met je problemen, twijfels en ongenoegens. 
Alles wordt zorgvuldig met jou besproken. Een dergelijk gesprek duurt meestal drie kwartier tot een uur. Eerst vertelt de vertrouwenspersoon wat je van haar kunt verwachten. Daarna neemt zij samen met jou de tijd om jouw onderwerp zorgvuldig te bespreken. Ze luistert goed en stelt zo nodig vragen. Ze geeft informatie, begeleiding en/of bemiddelt bij een conflict met de organisatie. RIBW Brabant en MEE de Meentgroep hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten voor de inzet van een cliënt vertrouwenspersoon. 

Bereikbaarheid
Met ingang van 1 mei 2020 is Ankie van Strijdhoven door cliënten van RIBW Brabant te benaderen als vertrouwenspersoon cliënten. Ankie is te bereiken op telefoonnummer 06 – 43366559, of per mail via a.van.strijdhoven@meedemeentgroep.nl. Mocht Ankie vanwege vakantie of ziekte afwezig zijn, dan zorgt zij voor vervanging.