menu
  deel deze informatie
 

Verrijkingsdag 2017 'Samen in Verbondenheid'

Kom donderdag 28 september naar de 3e Verrijkingsdag in Wijkcentrum De Poorten in Tilburg! Cliënten, vrijwilligers en professionals van diverse zorgorganisaties zetten zich weer in om een bruisende, leuke en leerzame dag te verzorgen.
De Verrijkingsdag is een themadag, bedoeld om mensen te stimuleren hun krachten en talenten te (her)ontdekken en te versterken. Dit gebeurt via diverse thema’s, die per keer verschillen. De Verrijkingsdag is voor iedereen die wat wil leren op het gebied van eigen ontwikkeling, herstelproces of verrijking van je talenten, om mensen te leren kennen en ervaringen te delen.

Workshops en informatiemarkt
Het thema van dit jaar is ‘Samen in Verbondenheid', met als ondertitel: 'sociale contacten, hoe doe je dat?’ Er is een aantrekkelijk programma van diverse workshops, films, documentaires, interactief theater en een informatiemarkt. De dag wordt verzorgd in samenwerking met RIBW Brabant, MSS Tilburg, GGz Breburg, La Poubelle, Novadic Kentron, Coalitie Erbij en Impegno.

Kennismaking cursus ‘Herstellen doe je Zelf'
Een greep uit het aanbod van workshops: Zen-meditatie, omgaan met eenzaamheid, dromenvanger maken, opbouw van sociale contacten na verslaving en de waarde van vriendschap. Vanuit RIBW Brabant verzorgt een ervaringsdeskundige samen met iemand van SMO Traverse een kennismaking met de cursus ‘Herstellen doe je Zelf’.

Gratis toegang en lunch
Je kunt deze dag komen kijken en luisteren, maar ook actief deelnemen aan het programma.
Toegang is gratis en inclusief lunch en twee consumptiebonnen per persoon.

Nieuwsgierig? Bekijk hier het hele programma

Inschrijving is verplicht, maar heel eenvoudig:
Klik op deze link om in te schrijven.

We zien je graag op de Verrijkingsdag 2017!
Donderdag 28 september
Inloop vanaf 9.00 uur
start 10.00 uur tot 14.30 uur
Wijkgebouw De Poorten
Hasseltstraat 194 Tilburg