menu
  deel deze informatie
 

Verrijkingsdag 2016 'verrijking in werk'

De tweede jaarlijkse Verrijkingsdag vindt dinsdag 27 september plaats in Wijkcentrum De Poorten in Tilburg. Met een aantrekkelijk programma van diverse workshops, films, documentaires, muziek en een informatiemarkt draait de dag om 'verrijking in het werk'. 

workshops die je verrijken

Onderwerpen en vragen die aan bod komen in de diverse workshops zijn stigma, werk en netwerk en ‘Wat betekent werk voor jou?’, ‘Hoe kom je aan (vrijwilligers)werk als je een kwetsbaarheid hebt?’ en ‘Hoe solliciteer je?’.  Ook aan werkgevers en organisaties wordt op de Verrijkingsdag gedacht met workshops over goed werkgeverschap en tools en inspiratie om met elkaar tot oplossingen te komen. 
De workshops worden verzorgd i.s.m. Howie the Harp Tilburg (de eenjarige opleiding tot ervaringsdeskundig medewerker die RIBW Brabant aanbiedt), Maatschappelijk Steunsysteem Tilburg, UWV Tilburg, Het Kiemuur, de Krachttoer van de VNG en Samen Sterk Zonder Stigma.

samenwerken in de wijk

De Verrijkingsdag wordt vanuit de samenwerkende organisaties GGz Breburg, RIBW Brabant, SMO-Traverse, Novadic-Kentron, Buro MAKS en AIC Tilburg-NVA Noord Brabant georganiseerd door cliënten, vrijwilligers en professionals. De informatiemarkt biedt een informatief en vernieuwend overzicht van wat zij allen elkaar en de wijk te bieden hebben. 

Iedereen is dinsdag 27 september van 10.00 uur tot 16.30 uur van harte welkom op de Verrijkingsdag 2016 aan de Hasseltstraat 194. De toegang is gratis inclusief een gezamenlijke lunch. Voor verdere informatie en (verplichte) inschrijving klik hier