menu
  deel deze informatie
 

Uitdaging voor alle cliënten van RIBW Brabant: Doe je mee?

Wie maakt een prachtige foto om te gebruiken als wallpaper in het nieuwe kantoor van RIBW Brabant aan de Zuiderkruisweg?

Wedstrijd en verhuizing

Eind augustus verhuist het BeS van Willem II straat 23 naar Zuiderkruisweg 1. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de verdere uitwerkingen voor de inrichting van de Zuiderkruisweg. De wijken vanuit ons werkgebied maken een belangrijk onderdeel uit van het ontwerp voor de inrichting. Als wandfoto's voor de verschillende ruimtes, willen we foto's van markante plekken uit de wijken waarin we werken gebruiken. Deze staan weergegeven op de plattegrond bij dit artikel.

Als voorbeeld:

Voor werkgebied Tilburg: de Piushaven of een mooie hoek in de spoorzone. Of voor werkgebied Oisterwijk: de Oisterwijkse vennen of de kiosk op De Lind. We zoeken dus herkenbare foto's van een stads-, of dorpsgezicht. Of een mooie plek in de natuur bijvoorbeeld De Loonse en Drunense duinen. Je mag ook een stadskern of een bekend gebouw fotograferen voor je inzending. 

Voel jij je inspiratie al opborrelen? Dan is dit echt een opdracht voor jou! Het is natuurlijk erg leuk als jouw foto straks te zien is in een van de nieuwe ruimtes op de Zuiderkruisweg. En als je wint, ontvang je als prijs ook nog een Printcanvas van je foto. Lees onderstaande richtlijnen als je mee wilt doen en ga opzoek naar die mooie plek binnen ons werkgebied en leg deze vast op de gevoelige plaat!

De richtlijnen:

 - Omdat de foto heel groot wordt afgedrukt moet deze gemaakt zijn met een professionele camera, dus niet met een telefoon. Heb je zelf geen camera maar wel inspiratie, dan kun je de camera van afdeling Marketing en Communicatie lenen. Het aantal pixels moet minstens 1000dpi zijn.
 - Er mogen mensen op de foto staan, maar niet herkenbaar i.v.m. het portretrecht. Als één persoon herkenbaar in beeld komt, moet door die persoon toestemming gegeven worden voor gebruik van deze foto. Als het een grote groep mensen betreft, hoeft dit niet.
 - Het is niet de bedoeling dat medewerkers of cliënten op de foto staan.
 - Het gaat om markante/herkenbare plekken uit ons werkgebied: in de afbeelding zie je welke gemeenten dat zijn. De kleine dorpskernen horen daar uiteraard ook bij.
 - We delen deze uitdaging op verschillende plekken om zoveel mogelijk cliënten te bereiken zodat ook echt iedereen mee kan doen. Doordelen is fijn!
 - Je kunt je foto (minimaal 1000dpi) uiterlijk 6 juli inzenden/mailen naar communicatie@ribwbrabant.nl
 - Door aan deze wedstrijd mee te doen, gaan de rechten van de foto naar RIBW Brabant.

Heel veel succes als je aan deze uitdaging meedoet, we zijn heel benieuwd naar alle inzendingen!