menu
  deel deze informatie
 

Team RIBW Brabant behaalt 1e plaats in Social Run

In het weekend van 23 t/m 25 september heeft team RIBW Brabant de 1e plaats behaald in de Social Run, een non-stop estafetteloop om stigmatisering in de psychiatrie tegen te gaan.
Het team bestond uit cliënten, ervaringsdeskundigen, naastbetrokkenen zoals familie en vrienden, en medewerkers van RIBW Brabant. Ondanks blessures, pech onderweg en slapeloze nachten heeft iedereen de finish behaald. Teamleider Ruud: “Samen als team er met z'n allen voor gaan, dat is het mooiste wat er is". “Een topprestatie waarbij we als team naar elkaar zijn toegegroeid en waarbij iedereen alles voor elkaar over heeft, een echte social run!” aldus deelnemer Alphons.

In deze strijd tegen stigma liepen 23 teams van verschillende zorgorganisaties en betrokken bedrijven 555 km dwars door een groot deel van Nederland om zich sterk te maken voor het goede doel “Samen sterk zonder stigma”.Dank voor alle steun

RIBW Brabant vindt het belangrijk om aandacht te vragen voor openheid rondom psychiatrie, waarbij je open mag zijn over je psychische aandoening, zonder dat je daarop wordt beoordeeld. Om zoveel mogelijk donaties te werven voor projecten die stigmatisering tegen gaan, heeft team RIBW Brabant massaal hulp en donaties ontvangen van betrokkenen en het bedrijfsleven in Tilburg en omstreken. Namens team RIBW Brabant heel hartelijk dank!