menu
blogs > Sandra

Spanning voor het speeddaten

22 SEP 2016

Voor het eerst in mijn leven ga ik speed daten! Het is misschien wel handig als ik erbij schrijf dat dit werkgerelateerd is...
Ik ben betrokken bij de Landelijke Burendag en ga voor Het Kiemuur meedoen op het Rozenplein (Wijk Oud-Noord te Tilburg). Hopelijk is het zonnig en droog, en kan ik in gesprek gaan met vele buurtbewoners en (maatschappelijke) organisaties.

Thema "De Wereld"
In deze buurt wonen veel burgers van diverse afkomst en andere cultuur. De hapjes die zij presenteren zijn een mooie verbinding en gelegenheid om kennis te maken met elkaar. Je zult dan ook diverse aankledingen vinden uit verschillende landen. Bij het jeu-de-boules natuurlijk Frankrijk. En een buurtbewoner kleedt zijn huis helemaal in Nederlandse sferen aan. Er is ook de kinderen gedacht, met bijvoorbeeld een ballonwedstrijd, stoepkrijt tekening maken, rommelmarkt en diverse spelletjes.

"Benkske"
De afgelopen maanden is er door een stagiaire en vele buurtbewoners gewerkt aan een heus Benkske. En met trots kan ik zeggen dat ik hieraan ook meegeplakt heb. Ook iets wat ik nooit eerder heb gedaan. En wie had ooit gedacht dat 'n stukje mozaiek (door mijn handen gemaakt) op het Rozenplein vereeuwigd wordt ?! Door mijn huidige werkzaamheden kom ik steeds nieuwe dingen tegen, zoals je kunt lezen. Dit vind ik ook spannend. Maar veel leuker nog: ik mag heel veel mooie, creatieve en initiatiefrijke burgers ontmoeten.

Van harte welkom!
Kom je zaterdag ook naar het Rozenplein tussen 14.00 en 17.00 uur? Je bent van harte welkom!  En wie toch ook een ander plein wil bezoeken kan tijdens het pleintjesfeest Tilburg ook terecht op het St Willebrordplein, Stadstuin Theresia, ┬┤t Plekske en in de Bijsterstede.

Bloggers
+
+
+
+
Myra
+
Vice-voorzitter van de Cli├źntenraad
+
+