menu
  deel deze informatie
 

Opleiding tot ervaringsdeskundige start weer in 2018!

Heb je ervaring in de psychiatrie en wil je deze benutten om anderen te ondersteunen? In maart 2018 starten we in Tilburg weer met Howie the Harp, een eenjarige opleiding tot professioneel ervaringsdeskundige!
De opleiding is bijzonder: je eigen herstelproces en dat van medestudenten maken deel uit van het totale leerproces. Het eerste half jaar staat in het teken van theorie en herstel, het tweede half jaar doen Howie the Harp-studenten praktijkervaring op. Zij krijgen tijdens de hele opleiding begeleiding van een coach.

Doorgroeien
Je leert met meer afstand te kijken naar jouw ervaringen en haalt hier persoonlijke levenslessen uit. Gaandeweg de opleiding worden eigen ervaringen omgezet naar ervaringskennis. Na de opleiding is het mogelijk te solliciteren naar de functie van ervaringsdeskundige bij (zorg)instanties en bedrijven. Een vervolgopleiding in de sociale hulpverlening bij een reguliere onderwijsinstelling is ook een mogelijkheid.

Contact
Als je graag anderen verder wilt helpen, als je bereid bent om aan jezelf en aan je herstelproces te werken en als er sprake is van enige stabiliteit in je leven: bel met Howie the Harp Tilburg via (013) 544 40 39 of mail met howietheharp@ribwbrabant.nl

Meer info? Download hier de flyer

Infobijeenkomsten
Er staat een aantal informatiebijeenkomsten gepland op de Westertorenlaan 4 in Tilburg. Het bijwonen van een bijeenkomst is onderdeel van de aanmeld- en toelatingsprocedure.

De data zijn: 14 augustus, 28 augustus, 28 september, 6 november, 4 december en 8 januari 2018.

Meer algemene informatie over de opleiding is te vinden op www.howietheharp.nl