menu
  deel deze informatie
 

Nieuws

Filter
Sluit
filter op onderwerp
filter op jaartal
 

2e lichting Howie the Harp behaalt certificaat en betaalde baan

7 november 2017
Vorig jaar oktober startte lichting II in opleidingscentrum Howie the Harp™ Tilburg en een jaar later zijn 15 studenten geslaagd. Donderdag 2 november kregen zij hun certificaat uitgereikt. Studenten met een kwetsbaarheid en (grote) afstand tot de arbeidsmarkt volgden een traject van een jaar waarin ze een volwaardige opleiding succesvol hebben afgerond. Ze hebben nu een betaalde baan als ervaringsdeskundig medewerker. In november starten ze 24 uur in de week voor een periode van een half jaar. 
 

Aan het werk: van droom naar doel

31 oktober 2017
Lisanne ontdekte via KREW haar echte talenten en interesses. Nu volgt ze de opleiding van haar keuze en is gemotiveerder dan ooit. Lees hieronder over haar ontdekkingstocht en haar toekomstdroom!
Tags: leren
 

Werken kun je leren

12 oktober 2017
Ben je op zoek naar werk maar vind je het lastig? Omdat je nog geen echte werkervaring hebt, of niet weet wat bij je past, of de juiste opleiding niet hebt? Maak dan kennis met het KREW-team: dit zijn 12 leer-werkcoaches die elke dag bezig zijn met werk in de breedste zin van het woord. “We geloven in de talenten van iedereen. Hier helpen we ze naar boven te halen.”
 

Opleiding tot ervaringsdeskundige start weer in 2018!

30 juli 2017
Heb je ervaring in de psychiatrie en wil je deze benutten om anderen te ondersteunen? In maart 2018 starten we in Tilburg weer met Howie the Harp, een eenjarige opleiding tot professioneel ervaringsdeskundige!
 

KREW aanwezig bij Designweek Milaan

5 april 2017
Van 4 tot 7 april zijn cliënten en medewerkers van onze werkplaats aan de Nimrodstraat in Tilburg aan het werk in Milaan geweest! Tijdens de Design Week demonstreerden zij in workshops hoe ze design-lampen en -kandelaars maken. Ze waren daar op verzoek van stichting Social Label, een landelijk platform dat investeert in zorg, werk en participatie. Lees hieronder de verslagen van deze bijzondere reis!
  • <
  • ..
  • 1
  • 2
  • ..
  • >