menu
blogs > Sandra van Herpt

Mijn eindpresentatie in zicht

31 MAA 2016
Ik kan het me haast niet voorstellen dat we al naar het einde van de opleiding toe aan het werken zijn.  In het begin van het schooljaar hebben we al een overzicht gehad van de datum waarop je je eindpresentatie gaat doen. Dat leek toen nog heeeel ver weg.

Maar nu, deze week, zijn ook de eindgesprekken al ingepland. Begin juni ben ik aan de beurt.  In mijn hoofd bedenk ik hoe ik mijn eindpresentatie ga aanpakken.  Ik ben niet zo van het digitale gebeuren, en ga waarschijnlijk mijn presentatie op een ludieke manier op papier doen. Dat past beter bij me. Ik houd o.a. van interactie en samenwerken. Dit wil ik ook hierin meenemen. Maar hoe? En met wat? Daar zit ik nog op te broeden.

 In een van mijn reflectieverslagen voor school heb ik ergens geschreven "ik had deze opleiding voor geen goud willen missen".  Ik beleef een zeer intense periode van (persoonlijke) ontwikkeling en dat vind ik ronduit prachtig. Het is voor mij een bijzondere evolutie naar gecertificeerd ervaringsdeskundig medewerker. 
Tags: Werken
Bloggers
Boris
+
werkt als vrijwillig ervaringsdeskundig medewerker bij verschillende projecten. In zijn blogs vertelt hij o.a. over zijn gameverslaving.
Collin
+
Collin werkt als ervaringsdeskundig medewerker Maatschappelijk Steunsysteem Tilburg
Eliane
+
Eliane blogt op aspergermama.nl over haar leven met autisme en psychoses
Lenie
+
Lenie schrijft haar eigen gedichten over van alles en nog wat
Myra
+
Vice-voorzitter van de Cliƫntenraad
Puck
+
Als ambassadeur van de stichting Samen Sterk zonder Stigma wil Puck andere jongeren helpen die worstelen met psychische problemen
Sandra
+
Na de opleiding Howie the Harp te hebben gevolgd, werkt Sandra nu als ervaringsdeskundig medewerker bij Het Kiemuur.