menu
blogs > Sandra

"Ik hoef niet te racen, ik mag fladderen"

8 DEC 2017

Wat is het toch raar dat je altijd nog van alles meent te moeten afwerken als je vakantie dichterbij komt. Ik denk steeds: "Dat ga ik niet laten gebeuren!" En toch ben ik er zoetjes aan wel mee bezig. Nog even dit, nog even dat want o jee, straks ben ik 2 weken vrij!

Voldoende tijd
Als ik dan goed in mijn agenda en aantekeningen kijk, zie ik dat er voldoende tijd is. Ik heb m'n zaakjes goed op orde, en heb al wat voorbereid voor na mijn vakantie. En er staat al weer heel wat op stapel. Wat te denken van Het Kiemuur voor het eerst op de Jaarmarkt in Oisterwijk op zondag 30 juli a.s.? En de voorbereiding voor de 3e Verrijkingsdag in Tilburg; dit keer op donderdag 28 september? En deelnemen aan de PR- en werkgroep van ‘Ontmoet NAH’ in Tiliander, Oisterwijk op 12 november? Allemaal fijne projecten om over mee te denken en aan mee te werken.

Weken vliegen voorbij
Zoals al eerder geblogd, heb ik een hele fijne baan binnen Team Het Kiemuur. De weken lijken om te vliegen maar ik hoef niet te racen, ik kan en mag door de weken heen fladderen.

Lijkt het je leuk om een van de bovenstaande activiteiten deze zomer bij te wonen, vraag er naar bij Sandra: svanherpt@ribwbrabant.nl
Bloggers
+
+
+
+
Myra
+
Vice-voorzitter van de Cliëntenraad
+
+