menu
  deel deze informatie
 

Meer weten?

Wij kunnen hier niet alles vertellen over ons werk. Wat we precies doen is elke keer weer anders. We willen vooral een indruk geven hoe het eraan toe gaat bij RIBW Brabant en met welke vragen cliënten bij ons komen.

Meer weten voor jezelf?

Het kan zijn dat je je herkent in de verhalen van de cliënten op deze website. En dat je denkt dat je bij RIBW Brabant geholpen kunt worden. Misschien weet je dat niet zeker en twijfel je nog of we kunnen bieden wat je zoekt. Wat je vraag ook is:


Bel of mail ons gerust! We geven graag antwoord. En domme vragen? Die bestaan niet. Wie weet is dat telefoontje of mailtje het beste wat je ooit hebt gedaan. We luisteren altijd, denken altijd met je mee.

En als wij je niet kunnen helpen, dan vertellen we graag bij wie je wel moet zijn. Dus pak de telefoon of typ dat mailtje! We hebben nog nooit gehoord dat iemand er spijt van heeft gehad…

Meer weten voor een ander?

Ben je partner, vader, moeder, zus, broer, vriend, collega van iemand waar het niet goed mee gaat? Herken je in de verhalen op de website de persoon waar jij hulp voor zoekt? Het kan goed zijn dat je twijfelt. Het is nogal wat om over dit soort zaken te gaan bellen of een mail te sturen.


We kunnen alleen maar zeggen: doe het! Je kunt iemands leven ermee weer op de rails zetten. Maar óók een einde maken aan je eigen onvermogen en onzekerheid. Wat het is niet mis als iemand te kampen heeft met psychische problemen, maar dat geldt net zo goed voor de kring om die persoon heen.

Het is goed mogelijk dat je iemand te spreken krijgt die hetzelfde heeft meegemaakt. Je belt of mailt dus nooit voor niets. We luisteren, geven advies en kijken of onze organisatie passende ondersteuning kan bieden. En anders kunnen we goed vertellen waar je wel terecht kunt.

Je mag ons bellen!

Je kan ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 bellen op:

 

013-533 66 46

Of mail ons op:

info@ribwbrabant.nl