menu
  deel deze informatie
 

Doe wat JIJ kun(s)t

Doe mee met inspirerende workshops en kom kijken naar de bijzondere kunst van creatieve burgers uit de gemeente Oisterwijk.
Iedereen is van harte welkom, de toegang is gratis.
Op 4 november organiseert Het Kiemuur samen met diverse maatschappelijke organisaties een Inspiratiedag & Kunstexpositie in Cultuurcentrum Tiliander. Graag willen we je inspireren met een bijzondere dag vol workshops, kunst en een hapje eten en je laten verrassen door de vele activiteiten die de gemeente Oisterwijk te bieden heeft. Tijdens deze Inspiratiedag start de Kunstexpositie waarin we aandacht willen geven aan het talent van lokale (amateur) kunstenaars. Kunst verbindt en inspireert ons als mens en vertelt een verhaal: het verhaal van de kunstenaar.

In de avond organiseert Bibliotheek Oisterwijk een Human Library. Van 19.30 tot 22.00 uur kun je luisteren naar bijzondere levensverhalen van de Levende Boeken, reserveren hiervoor kan op bibiliotheeknieuwestijl.nl
De toegang en deelname workshops en het avondeten is geheel gratis! Mensen kunnen zich aanmelden via info@kiemuur.nl. Gelieve hierbij vermelden of je wel of niet mee wilt eten. 
Lees hier de flyer of bezoek de website www.kiemuur.nl.