menu
blogs > Sandra

Doe wat JIJ kun(s)t

1 NOV 2016

Organiseren van een hele dag
En dan komen er wat kwetsbaarheden naar boven. De perfectionist en de onzekere komen deze weken bij me langs. En af en toe zijn ze de baas.
Gelukkig hebben we een fijne werkgroep die elkaar goed kan aanvullen. We doen dit project samen en gebruiken elkaars kennis, talenten en ideeën.

Aan het enthousiasme van de medewerkers, exposanten en kunstenaars zal het niet liggen. Tijdens de kennismaking hangt er een geweldige sfeer in het café bij de Tiliander.  We zijn allemaal positief gestemd, en hebben er zin in.

Kunstexpo/Inspiratiedag in Tiliander Oisterwijk
4 November a.s. is het dan zover. Het begint nu echt dichtbij te komen.
Samen met collega Kim ben ik de laatste dingen aan het afwerken: bonnetjes knippen voor de workshops waar je aan mee mag doen, het eten regelen, je naambadge meenemen, hebben we aan alles gedacht.......? En dan besef ik me dat er ook iets vergeten mag zijn. We zijn met z'n allen creatief genoeg om dit op te lossen als het aan de hand is.

Samenwerken maakt je sterk(er)
Ik ben dankbaar en trots dat ik aan dit project meewerk. En door te vragen en te bespreken met elkaar, blijkt dat we samen heel veel kunnen!

Meer weten over de Kunstexpo/Inspiratiedag Doe wat JIJ kun(s)t? Kijk op www.kiemuur.nl voor het hele programma of klik hier voor de flyer.

Bloggers
Boris
+
werkt als vrijwillig ervaringsdeskundig medewerker bij verschillende projecten. In zijn blogs vertelt hij o.a. over zijn gameverslaving.
Collin
+
Collin werkt als ervaringsdeskundig medewerker Maatschappelijk Steunsysteem Tilburg
Eliane
+
Eliane blogt op aspergermama.nl over haar leven met autisme en psychoses
Lenie
+
Lenie schrijft haar eigen gedichten over van alles en nog wat
Myra
+
Vice-voorzitter van de Cliëntenraad
Puck
+
Als ambassadeur van de stichting Samen Sterk zonder Stigma wil Puck andere jongeren helpen die worstelen met psychische problemen
Sandra
+
Na de opleiding Howie the Harp te hebben gevolgd, werkt Sandra nu als ervaringsdeskundig medewerker bij Het Kiemuur.