menu
  deel deze informatie
 

29 juni: Howie the Harp-congres 'Ervaring werkt'

De Howie the Harp™-opleiding tot ervaringsdeskundige bestaat vijf jaar in Nederland! Dat wordt gevierd met een congres op 29 juni in Arnhem. Dit congres staat in het teken van 'Ervaring werkt' en is bijzonder interessant voor professionals die op zoek zijn naar mogelijkheden voor mensen met een psychiatrische en/of verslavingsachtergrond.
Programma
In een afwisselend programma, waarin leren van en met elkaar voorop staat, wordt op een inspirerende wijze het thema “Ervaring werkt” belicht. In diverse workshops kunnen congresdeelnemers beleven welke nieuwe ontwikkelingen er zijn en wat de kracht en meerwaarde van ervaringsdeskundigheid is.

Speciale gast
Op deze dag is er ook een speciale gast, presentator Beau van Erven Dorens. Beau volgde met het RTL 4 programma ‘The Amsterdam Project’ vijf dakloze mensen en ondersteunde hen in hun poging hun leven weer op de rails te krijgen.
Klik hier om Beau in gesprek te zien over ‘The Amsterdam Project’ bij De Wereld Draait Door

In zijn laatste programma ‘Beaufort’, daagt Beau zichzelf uit en verlegt hij z'n grenzen. Hij weet dan ook als geen ander dat grenzen te verleggen zijn, maar dat hierbij ook diepe dalen horen. En dat is natuurlijk iets dat ervaringsdeskundigen in hun herstel zullen herkennen.

Meer informatie en kosten
Voor studenten, oud-studenten en genodigden is deelname aan het congres gratis. Zij hebben inmiddels een aparte uitnodiging ontvangen. Voor anderen zijn de kosten voor deze zeer inspirerende dag, inclusief lunch en feestelijke borrel, slechts 99 euro.
Klik hier voor meer informatie over het programma en aanmelden

Busvervoer
Vanuit Rotterdam en Tilburg wordt tegen een gering tarief en bij voldoende animo de mogelijkheid geboden om met een touringcar het congres te bezoeken. Deze mogelijkheid is vooral bedoeld voor studenten en oud-studenten. De touringcars zullen vertrekken vanaf de opleidingslocaties in Rotterdam en Tilburg. Bij de aanmelding kun je aangeven of je hiervan gebruik wilt maken. De indeling vindt plaats op volgorde van inschrijving. Vertrektijden worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Howie the Harp Nederland
Meer informatie over Howie the Harp Nederland en de vestigingen Rotterdam, Arnhem en Tilburg, samenwerking met partners en nog meer niet te missen nieuws lees je in de nieuwsbrief. Klik hier voor de nieuwsbrief.