menu
ABC > Familievertrouwenspersoon

Familievertrouwenspersoon

Voeg toe aan mijn abc
Je bookmark is toegevoegd

Heeft je partner, kind, ouder, broer, zus of vriend een psychiatrische stoornis? Dan betekent dat veel voor je: ook jouw leven verandert. Je hebt waarschijnlijk veel vragen en maakt je zorgen. Het kan moeilijk zijn om daarover te praten met hulpverleners. Soms weet je niet meer hoe het verder moet. Dan kun je steun en advies verwachten van een deskundige: de familievertrouwenspersoon. 

De familievertrouwenspersoon voor RIBW Brabant is Judith van Nimwegen. Zij luistert naar jouw kant van het verhaal. Zij wijst de weg in de geestelijke gezondheidszorg (ggz) en geeft antwoord op je vragen over stoornis en behandeling. Zij ondersteunt in het contact met de hulpverlener, de behandelaar of de instelling. En helpt zoeken naar oplossingen als je kritiek hebt op de ggz. 

Bereikbaarheid

Judith van Nimwegen
j.vannimwegen@lsfvp.nl 
06 46 943 881.

Landelijke Stichting Familievertrouwenspersonen (LSFVP)  
De Landelijke Stichting Familievertrouwenspersonen (LSFVP) biedt informatie, advies en ondersteuning aan familieleden en naastbetrokkenen van cliënten in de geestelijke gezondheidszorg (ggz). 

Voor wie?
We ondersteunen familieleden en naastbetrokkenen van cliënten in de geestelijke gezondheidszorg. Naastbetrokkenen zijn mensen in de directe omgeving van de cliënt. Zoals partners, vrienden, buren, mantelzorgers, collega’s of (school)mentoren.

Klik hier om de brochure van de stichting te downloaden. Bekijk voor meer informatie het onderstaande filmpje.Zie ook
Sluit
Mijn ABC
Verzamel de onderwerpen waar jij wat aan hebt door op de ster te klikken.
Open mijn ABC
Vind je niet wat je zoekt? Zeg ons wat je mist!
Meld aanvullingen