menu
ABC > Cliëntenvertrouwenspersoon

Cliëntenvertrouwenspersoon

Voeg toe aan mijn abc
Je bookmark is toegevoegd

Cliënten van RIBW Brabant Brabant kunnen Jorine van der Sanden benaderen als vertrouwenspersoon cliënten. 

Maak kennis met de vertrouwenspersoon cliënten

Schroom niet en neem gerust contact op met de vertrouwenspersoon als je ergens mee zit. Jorine van der Sanden heeft een onafhankelijke positie binnen RIBW Brabant en werkt met geheimhouding. Ze is er speciaal voor jou en helpt je met je problemen, twijfels en ongenoegens. 

Alles wordt zorgvuldig met jou besproken. Een dergelijk gesprek duurt meestal drie kwartier tot een uur. Eerst vertelt de vertrouwenspersoon wat je van haar kunt verwachten. Daarna neemt zij samen met jou de tijd om jouw onderwerp zorgvuldig te bespreken. Ze luistert goed en stelt zo nodig vragen. Ze geeft informatie, begeleiding en/of bemiddelt bij een conflict met de organisatie. RIBW Brabant en MEE Zuidoost Brabant hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten voor de inzet van een cliënt vertrouwenspersoon. 

Bereikbaarheid 

Met ingang van 6 mei 2019 is Jorine van der Sanden door cliënten van RIBW Brabant te benaderen als vertrouwenspersoon cliënten. Jorine is te bereiken op tel.nummer 06 – 35111874, of per mail via jvandersanden@ribwbrabant.nl

Zie ook
Sluit
Mijn ABC
Verzamel de onderwerpen waar jij wat aan hebt door op de ster te klikken.
Open mijn ABC
Vind je niet wat je zoekt? Zeg ons wat je mist!
Meld aanvullingen