menu
blogs > Sandra

Zoeken naar de juiste balans

9 AUG 2016

Ruim 2 maanden ben ik nu fulltime in dienst als ervaringsdeskundig medewerker bij de ontmoetings- inloopuurtjes van Het Kiemuur. Ik draai 'mijn eigen Kiemuur' op donderdag in De Wissel te Tilburg. Maar daar blijft het niet bij...

Netwerken, Kunstexpo en een inspiratiedag voorbereiden in de gemeente Oisterwijk (samen met collega Kim), bijeenkomsten en wijkvergaderingen bijwonen enz. enz.

Hoe krijg ik dat binnen kantooruren gerealiseerd? Ik stoei daarmee merk ik. Ik ben heel veel jaren zo gewend, om van 8 tot half 5 te werken. Een strak gestructureerde agenda geeft me nu beter overzicht. En dan komt langzaam het besef dat ik niet langer meer alles binnen deze uren hoef te doen.

Ik kan ook schuiven in de momenten, ik kan ook lekker thuiswerken of op een van de locaties waar ik ben. Ik werk ook af en toe in de avond, zoals Familie Kiemuur en Kiemuur te Oisterwijk. Ik kan af en toe mijn fiets en auto wisselen, en dus even thuis zijn Ik kan mijn eigen tijd indelen. 

Wat 'n luxe gevoel en wat een vrijheid overvalt me hierin.

Bloggers
Boris
+
werkt als vrijwillig ervaringsdeskundig medewerker bij verschillende projecten. In zijn blogs vertelt hij o.a. over zijn gameverslaving.
Collin
+
Collin werkt als ervaringsdeskundig medewerker Maatschappelijk Steunsysteem Tilburg
Eliane
+
Eliane blogt op aspergermama.nl over haar leven met autisme en psychoses
Lenie
+
Lenie schrijft haar eigen gedichten over van alles en nog wat
Liesbeth
+
bemiddelt als onafhankelijke vertrouwenspersoon cliënten bij conflicten tussen cliënt en organisatie
Myra
+
Vice-voorzitter van de Cliëntenraad
Puck
+
Als ambassadeur van de stichting Samen Sterk zonder Stigma wil Puck andere jongeren helpen die worstelen met psychische problemen
Sandra
+
Na de opleiding Howie the Harp te hebben gevolgd, werkt Sandra nu als ervaringsdeskundig medewerker bij Het Kiemuur.