menu
ABC > Werkbegeleiding

Werkbegeleiding

Voeg toe aan mijn abc
Je bookmark is toegevoegd

Werkbegeleiding kan nodig zijn als je graag weer aan de slag wil, maar wel wat hulp kunt gebruiken.

Werk kan heel breed worden gezien en is afhankelijk van jouw situatie. Voor de een kan vrijwilligerswerk een waardevolle daginvulling zijn, terwijl de ander graag richting betaald werk wil.

Wat de situatie ook is, met begeleiding van RIBW Brabant kun je op zoek een passende daginvulling. Meedoen aan de maatschappij is een belangrijke manier om te werken aan jouw herstel.

KREW (omgekeerd: werk) is het team binnen RIBW Brabant dat alles regelt rondom werk en re-integratie. Lees hier meer over KREW.

Werkbegeleiding, wat kan RIBW Brabant voor jou doen?

RIBW Brabant is gespecialiseerd in de begeleiding en ondersteuning van mensen met een psychiatrische aandoening. Met onze professionele, resultaatgerichte en integrale aanpak begeleiden wij cliënten naar een zo zelfstandig mogelijk leven.

Wij werken aan duurzaam herstel. Daarom komen alle leefgebieden aan bod waar hulp bij nodig is, zoals wonen, daginvulling/werk, sociale relaties, financiën en gezondheid.

Wij zijn werken in de provincie Noord-Brabant onder meer in de gemeenten Tilburg, Waalwijk, Oisterwijk, Goirle, Gilze en Rijen, Hilvarenbeek, Heusden, Loon op Zand en Dongen.

Zie ook
Sluit
Mijn ABC
Verzamel de onderwerpen waar jij wat aan hebt door op de ster te klikken.
Open mijn ABC
Vind je niet wat je zoekt? Zeg ons wat je mist!
Meld aanvullingen